İzleyiciler

22 Mayıs 2014 Perşembe

CONGOLAIS

Merhaba,
Bugün yine tatlı bir tarif paylaşıcam sizlerle. Acıbadem yumuşaklığında hafif ve çok ama çok kolay bir tarif.
Ben CONGOLAIS yaptığımda genelde yumurta aklarını değerlendirmek için yaparım. Yaptığınız tariflerde yumurta akınızı atmayın derim ve kesin deneyin.

MALZEMELER
2 YUMURTA AKI
YARIM BARDAK TIOZ SEKER
1 BARDAK HİNDİSTAN CEVİZİ


YAPILIŞI;
Tavaya ilk önce yumurta aklarını daha sonra Hindistan cevizi ve şekeri alarak bir güZel kavuruyoruz.yaklaşık 8 dk.
Eriyen karışımdan küçük kaşık yardımı ile alıp yağlıkağıt serilmiş tepsiye  gelişigüzel diziyoruz. 170 derece fırında 10-12dk pişiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder