MALZEMELER
125 GR MARGARİN
1 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU YOĞURT
1 SU BARDAK TOZ ŞEKER
YARIM SU BARDAK SIVIYAĞ
1 TANE LİMON KABUĞU RENDESİ
2 YUMURTA ( Birinin akı üzeri için)
1 PAKET KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN
ÜZERİ İÇİN
YUMURTA AKI
MISIR GEVREĞİ
DAMLA ÇİKOLATA
YAPILIŞI
Hamur malzemeleri güzelce yoğrulur ve küçük toplar yuvarlanır ayrı yerde mısır gevrek iyice toz haline getirilip,damla çikılata ile karıştırılır. Önce yumurta akına sonra mısır gevrek karışımına her yeri bulanır ve tepsiye dizilir. 170 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder