Merhaba
Harika bir tarif geliyor yine. Çıtır çıtır bir pasta tarifi:)
MALZEMELER
3 ADET KAĞIT HELVA
250 GR FISTIKLI TAHIN HELVASI
150 GR MARGARİN
3 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
3 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
5 YEMEK KAŞIĞI SU
ÜZERI İÇİN
HİNDİSTAN CEVİZİ
YAPILIŞI
İlk olarak çok Kısık ateşte helvayı çatalla ez.sırasıyla margarin,su,şeker,kakao hepsini ilave et Muhallebi yapar gibi Kısık ateşte devamlı karıştırarak sosu hazırla.
Ocağı kapat tabağa 1 sıra helva bir sıra sos,bir sıra helva bir sıra sos ve son yine bir sıra helva bir sıra sos. 3 kat yap.Kalanı üstüne dök düzeltip buzdolabına koy bir gece dolapta beklet ve servis ederken Hindistan cevizi serp.
AFIYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder