2 PAKET BURÇAK BİSKÜVİ
3 KAŞIK TEREYAĞI
1 PAKET RULO PASTA
MUHALLEBİSİ
1 LITRE SÜT
2 YEMEK KAŞIĞI NIŞASTA
4 YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI TOZŞEKER
1 YUMURTA(isteğe bağlı ben kullanmadım)
1 PAKET VANILYA
1 PAKET KREMŞANTI
SOSU İÇİN
1 SU BARDAĞI FRESH BÖĞÜRTLEN
2 YEMEK KAŞIĞI NIŞASTA
2 SU BARDAĞI SU
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
Tereyağı eritilir ve bisküviler robottan geçirilir.
Kelepçeli kalıba bastırılır.rulo kekler dilimlenir ve kalıbın kenarına dizilir. Muhallebi pişirilir ve altı kapatılınca vanilya eklenir. Hafif soğuyunca kremşantide eklenir ve çırpılır.bisküvilerin üzerine dökülür.fresh böğürtlen rondodan geçiririlir ve sos için tencereye alınır diğer malzemeler ile birlikte pişirilir ve gerek duyulur ise blendardan geçirilip en üste dökülür ve 1 Gece dolapta bekletilir.
AFIYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder