1 LİTRE SÜT
3 YEMEK KAŞIĞI MISIR NİŞASTASI
2 ÇORBA KAŞIĞI UN
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
( isteğe göre arttırılabilir)
1 PAKET VANILYA (DAMLASAKIZLI kullandım ben)
ÇİKOLATALI CREM OLE
YAPILIŞI
Ilk olarak Kemalpaşayı poşetin Üzerindeki tarife göre pişiriyoruz.(3 su BARDAĞI şeker,3 Su BARDAĞI su)
Daha sonra tüm Muhallebi malzemelerini tencerede karıştırarak pişirip Altını kapatırken vanilyayı ekliyoruz.
Pişen kemalpaşaları borcamıntabanını el ile ıslattınkan sonra diziyoruz ve üzerine muhallebiyi döküyoruz.
İsteğe bağlı çikolatalı crem ole de en üste dökebilirsiniz.yaklaşık 3-4 saat dolapta bekletip servis tabağına ters çeviriyoruz.
AFIYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder