İzleyiciler

6 Aralık 2015 Pazar

LABNELİ TOPLAR

LABNELİ TOPLAR
1 PAKET LABNE
1-1,5 PAKET ETİMEK
1 LİMON
1 TATLI KAŞIK KARABİBER
ARZUYA GÖRE TUZ İLAVESİ
1-2 DEMET DEREOTU

YAPILIŞI
Etimek rondodan geçirilir. Ayrı yerde labne,1 limon suyu ve limonun rendesi,karabiber,ince kıyılmış dereotu ve isteğe göre tuz ilave edilir.(isterseniz içine ceviz,fıstık veya fındık vb gibi içine katabilirsiniz.) ve en sonda elde yuvarlama kıvamına göre rondo etimek ilave edip hamur gibi yoğrun ve yuvarlayın servis tabağına dizin.
AFİYET OLSUN:)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder