JAPON CHEESECAKE🍰🍰🍰
MALZEMELER
120 gr beyaz çikolata
120 gr labne veya (mascorpone)
3 yumurta
Yapılışı
Bayaz çikolatayı benmari eritelim. Eridikten sonra labne (mascorpone) ilave edelim karıştıralım. Yumurta sarısınıda ilave edelim.
3 yumurta beyazını mikserle köpürtene kadar çırpalım ve diğer sıvı karışımımıza 3 kerede yavaş yavaş ekliyelim.
Kelepçeli kalıbı yanmaz kağıt ile kaplayıp
Karışımı dökelim. 170 derece ısınmış fırında 15 dk sonra 160 a düşürüp bir 15 dk daha ve en son fırını kapatıp içinde 15 dk bekletip, 1-2 saat buzdolabında bekletelim.
Çıkarıp üzerine pudra şekeri ve çikolata sos ile süs yapabiliriz.
Afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder