İzleyiciler

26 Şubat 2017 Pazar

JAPON CHEESECAKE

JAPON CHEESECAKE🍰🍰🍰

MALZEMELER

120 gr beyaz çikolata

120 gr labne veya (mascorpone)

3 yumurta


Yapılışı

Bayaz çikolatayı benmari eritelim. Eridikten sonra labne (mascorpone) ilave edelim karıştıralım. Yumurta sarısınıda ilave edelim.

3 yumurta beyazını mikserle köpürtene kadar çırpalım ve diğer sıvı karışımımıza 3 kerede yavaş yavaş ekliyelim. 

Kelepçeli kalıbı yanmaz kağıt ile kaplayıp

Karışımı dökelim. 170 derece ısınmış fırında 15 dk sonra 160 a düşürüp bir 15 dk daha ve en son fırını kapatıp içinde 15 dk bekletip, 1-2 saat buzdolabında bekletelim.

Çıkarıp üzerine pudra şekeri ve çikolata sos ile süs yapabiliriz.

Afiyet olsun:)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder