Pirinç patlaklı karamelli
Pasta
Malzemeler
Dış kaplaması için:
150 gr karamel çikolata
İç malzeme
1,5 paket pirinç patlağı
1 kase tuzssuz yerfıstık
1 kase kuru dut
1 kase ceviz kırığı
1 paket krema
100 gr bitter
100 gr Sütlü Çikolata
YAPILIŞI
İlk olarak kalıplara sürmek için 200 gr karamel çikolatayı benmari erit ve kalıp lira fırça ile sürüp buzlukta dondur.Onlar donarken iç harcı için kremayı ısıt ve bitter ve sütlü çikolatayı krema içine kır erit.pirinç patlaklarını bir kaba al ,ceviz,yerfıstık dutlarıda ilave et ve erittiğin kremalı çikolatayı dök karıştır.Buzlukta donan kalıplara karışımı paylaştırıp streç ile kapat ve tekrar buzluğa 1 gece donsun ve donuk olarak servis et.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder