MALZEMELER
1,5 YEMEK KAŞIK CHIA TOHUMU
YARIM MUZ
3-4 ADET ÇİLEK
KİVİ(İSTEĞE BAĞLI)
2 YEMEK KAŞIK YULAF EZMESİ
1-1,5 SU BARDAK SÜT(BADEM SÜTÜDE OLUR)
ÜZERİ İÇİN
TARÇIN
VE TOZ ZENCEFİL
YAPILIŞI
Muzları çatal ile eziyoruz,çilekleri küçük doğruyoruz,chia tohumu,yulaf ve süt ile tğm malzeme karışssın. Buzdolabında Yaklaşık 2-3 saat sonra pudinge dönüşüyor. Ben geceden hazırlıyorum ve sabah kahvaltısını böyle yapıyorum. Hem çok doyurucu hemde yararları saymakla bitmez. Ara öğünlerde de tüketebilirsiniz.
AFİYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder